Välkommen att ta del av min kompetensprofil

Jag heter Jacob Selg och är examinerad

civilingenjör Medieteknik från Linköpings Universitet


Med en passion för att göra enkla och användbara webbsystem har jag tillsammans med Hans utformat flertalet kundspecifika applikationer med ändamål som bokningsystem, tidrapportering och data-visualering.
Med bred kunskap inom webbutveckling skapar vi pålitliga och robusta system där kundens behov och process samt underhåll och långsiktigthet står högt i fokus.

Visualisering ligger oss varmt om hjärtat och vi hjälper gärna er att presentera allt från solcells-information till bokningsstatistik med moderna ramverk som fungerar sömnlöst på mobil, surfplattor eller tv-skärmar.


Hör av dig för att boka ett möte kring era behov!

Välkommen att ta del av min kompetensprofil

Jag heter Hans Selg och är en pensionerad yrkesofficer (Överstelöjtnant)


Min erfarenhet från stabsarbete och ledningsträning samt internationell tjänstgöring och föreningsverksamhet har skapat en bra grund för informationshantering i olika former. Trots lång erfarenhet från ledningssystem är jag mer intresserad av användningen och utformning av systemen, än programmering av dem.


Jag jobbar gärna med webbsidor och står ofta för användarperspektivet när Jacob och jag utvecklar våra idéer. Jag har även åtagande som webmaster för ett antal webbsidor som jag skapat. Vissa företag kallar sig för webbhotell, jag ser mig som webb-värdshusvärd, jag vill ge er ett komplett stöd med design, drift och underhåll.


Jag kan även jobba med frågor som rör teknisk tjänst och logistik